VIDEOPRODUKTION

Digiporkkana Oy är ett i Åbo statonerat bolag som specialiserat sig på digital media och videoprodukton. TV-produkton, reklamvideor, bolagsvideor och andra moderna marknadsföringsmedel får fram ert ord bättre än någon powerpoint eller annan presentaton. Då ni vill få fram ert budskap, är videoprodukton, reklamvideo, bolagsvideo, produktvideo eller animaton precis rätt metod för er.

Digiporkkana erbjuder reklamvideor, bolagsvideor, årsberättelser, showreels, TV-reklamer, videoprodukton och individuella reklamkampanjer enligt ”nycklarna i handen” -principen.

Har ni tänkt på videoprodukton eller reklamvideo? Tänk inte mer. Sänd oss er idé och vi måttsyr er en komplett reklamvideo som väcker känslor och som för fram ert budskap.

REKLAMVIDEO

Med reklamvideor kan ni:
-Förbättra visibiliteten hos ert företag, era produkter och ert varumärke
-Få potentiella kunder att intressera sig för just era tjänster, era produkter och ert företag
-Omvandla potentiella kunder till kassaflöde

Digiporkkana är en digitalmediabyrå och ett vigt videohus, inriktat på reklamvideor, föratagsvideor, företagspresentationer, videografik, infografik, audio och produktvideor. Vi är en professionell och kunnig samarbetspartner då ni vill att den rörliga bilden ska beröra folk. Vi planerar, framställer och publicerar produkterna via de kanaler som passar er. Vårt mål är att bringa intresserade kunder närmare er, samt hjälpa till med att uppnå ett köpbeslut. Visste ni att videoproduktion inte längre är så dyrt som man kunde tro? Våra priser är genomsynliga och mycket konkurrenskraftiga. Glöm alltså de dyra videorna på flera tiotusentals euro och koncentrera ert företags videoproduktion hos oss. Vi bryr oss och vi kostar inte skjortan.


Vad räcker er tid till? Vill ni använda er tid till att prata eller till att tjäna pengar?
Har ni någonsin hört om att en bild motsvarar mer än tusen ord?
En minut video talar mer än 1,8 miljoner ord. Detta motsvarar mer än tio dagars prat i ett sträck.
Vi hjälper våra kunder uppnå mätbara resultat med hjälp av video.
Bekanta er med våra tjänster.

 

INTERAKTIV VIDEO

Vi är den första digitalmediabyrån i Finland som erbjuder interaktiva videotjänster.

Digiporkkanas interaktiva videor lockar tittarna att i realtid göra val som ändrar berättelsens gång.

Tittarna inte bara ser på interaktiva videor, de har även beslutet om hur berättelsen spelas ut. De blir mer än en publik sittande i sina fåtöljer då de bjuds in till att delta i den kreativa processen. De blir en aktiv publik, engagerade med att inverka på de kommande händelserna.

Idag ses videor på mobiltelefoner, tabletter, datorer och smarta TV-apparater - Interaktiva apparater allihop. Varför då tillverka passivt, lineart innehåll, då ni kan erbjuda er publik så mycket mer?

Obegränsade valmöjligheter.
Oändliga chanser.
En förtrollande upplevelse som er publik kommer att minnas.
Vad allt kan ni göra med interaktiv video? -Det är upp till er.
Världsalltet är stort. Gå och gör det till ert eget.
Begär offert om interaktiv video och visa er till er fördel.

 

Interaktiv video

FINLÄNDARNAS TV-TITTNINGSVANOR FÖRÄNDRAS. PROCENTER NEDAN.

De Finländska YouTube-tittarna är:

Under 40 år
Över 40 år
Män
Kvinnor